Hét schildersbedrijf van Dokkum

Waar kwaliteit en betrouwbaarheid hoog in het vaandel staan

Wij hebben meer dan 25 jaar ervaring

Schildersbedrijf de Vries is een bedrijf dat kwaliteit levert. Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van schilderwerk en afwerking en zijn voor veel partijen dan ook de vaste onderhoudspartner. Voor zowel particulieren als bedrijven leveren wij het beste schilderwerk. Ben jij op zoek naar een evaren en betrouwbaar schildersbedrijf dat staat voor kwaliteit? Dan ben je bij Schilders- en afwerkingsbedrijf de Vries uit Dokkum aan het juiste adres.

Uiterst correct en betrouwbaar bedrijf. Een bedrijf waar kwaliteit en meedenken met de opdrachtgever op de eerste plaats komt en afspraken worden nagekomen. Dit alles voor een prijs waarbij je als klant een goed gevoel aan overhoud.

5/5

Dhr. E.P Kooi

Wij zijn zeer tevreden over de dienstverlening. Zorgvuldig zijn de werkzaamheden door bekwaam personeel uitgevoerd. Bijzonder is het meedenken in het proces. Advies over kleurstelling en aanbieden van extra mogelijkheden.

5/5

Dhr. G.J. Nienhuis

Schilder Dokkum

Ons bedrijf is er voor al uw binnen- en buitenschilderwerkzaamheden. Onze schilders leveren een hoogwaardig kwaliteit schilderwerk af op particuliere woningen tot bedrijfspanden.

Een combinatie tussen kleuren, beglazing en wandafwerking kan uw woning of bedrijfspand de perfecte uitstraling geven, wij geven u hier graag advies over.

Wij nemen graag contact met u op

Wilt u een offerte ontvangen, of kunnen wij u helpen met advies, vul dan het contact formulier in.