Spuitwerkzaamheden

Wij zijn gespecialiseerd in airless spuiten, bij airless spuiten wordt de lak onder een druk van >100 bar zonder toevoeging van lucht door een nauwe spuitnozzle geperst. Door de grote drukval expandeert de uit de spuitopening komende straal, die daarbij spontaan uiteenvalt in kleine druppeltjes. De lak heeft een veel hogere viscositeit en daardoor een lager oplosmiddelgehalte dan bij pneumatisch en elektrostatisch spuiten.

Het airless spuiten heeft als voordeel dat er geen structuur van de roller achterblijft in de latex, waardoor een superstrak eindresultaat ontstaat.
Tevens kunnen bijvoorbeeld oude spachtel of oud spackwerk overgespoten worden zonder verlies van structuur.

Het spuiten van meubelen en industriële objecten kunnen wij ook voor u uitvoeren in onze speciaal hiervoor ingerichte spuitcabine. Dus hebt u een object – klein of groot – wat wel toe is aan een nieuwe kleur of verflaag; wij helpen u graag.

Offerte aanvragen?

Vraag via onderstaande knop een vrijblijvende offerte aan.

De glaszetter in Dokkum werkt met glasheldere afspraken

Als profesional in het glaszetten in Dokkum brengen wij elke klus tot goe deinde, dit doen we snel en vakkundig. Of er een ruit is gebroken door vandalisme, stormschade of inbraak, wij helpen u graag. Wij zorgen voor vervanging en herstel van uw ruiten. U kunt bij ons terecht voor alle soorten glas. Wat u ook wenst, wij hebben het. Brandwerend, veiligheidsgals, isolatiegla, zonwerend en zelfs gekleurd glas.